Σε σχολείο της Βουδαπέστης τα παιδιά Πητ - Τζολί

Στην Ουγγαρία θα περάσουν τη φετινή σχολική χρονιά τα έξι παιδιά της Αντζελινας Τζολι και του Μπραντ Πητ.

Ο 9χρονος Maddox, η 6χρονη Pax, η 5χρονη Zahara (5), η 4χρονη Shiloh και τα δίδυμα 2 ετών Knox και Vivienne θα βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας τους, όσο καιρό εκείνη θα πρέπει να βρίσκεται στην ουγγρική πρωτεύουσα, όπου θα πραγματοποιήσει τα γυρίσματα της δικής της ταινίας, μιας και η Αντελινα Τζολι κάνει φέτος τον ντεμπούτο της ως σκηνοθέτιδα.

Η εκρηκτική ηθοποιός δε θέλει να αποχωρισθείι τα παιδιά της, όσο χρονικό διάστημα χρειαστει να απουσιάζει από το σπίτι της, και, βεβαίως, δεν της περνά καν από τον νου να μην βρει το καλυτερο δυνατό σχολείο για τα μικρά της.

Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα, τα εξι παιδιά Πητ-Τζολί θα παρακολουθουν τα μαθήματα τους στο Γαλλο - Αμερικανικο «ελίτ» σχολείο της ευρωπαϊκής πόλης, καθως και ιδίου ύφους παιδικο σταθμό τα μικρότερα.

Αλλωστε, πριν από λίγες ημέρες έγιναν γνωστές και οι απόψεις της Αντζελίνα πέρι μόρφωσης: "Πλέον τα παιδιά μιλούν περισσότερο γαλλικά παρά αγγλικά. Έχουμε μια δασκάλα γαλλικών, η οποία είναι πάντα μαζί τους!", δηλωνε η Angelina υποστηρίζοντας ότι όλοι οι μορφωμένοι άνθρωποι μιλούν γαλλικά!